Our story

Collateral Damage till er privatfest!!

2014-01-01

Vi har nu som rockcoverband spelat ihop så pass mycket att vi känner att inga utmaningar är för stora att ge sig in i. Vi har gång på gång visat att våra framträdanden är extremt tighta och således också uppskattade.

Man skulle kunna tro att vår musik endast lämpar sig för pubbar och hårdrockare, men så är inte fallet. Föreställ er följande:

Ni vill anordna en privatfest
Ni vill att denna fest ska bli oförglömlig
Ni vill att det ska vara party-all-night-long
Ni vill att gästerna ska vara svettiga och lyckliga när de beger sig hemåt
Ni tänker att ett partyband skulle vara lösningen
Ni tänker att ordinarie coverband som spelar disco och pop skulle vara lösningen? Kanske inte helt fel, men ganska, skulle vi vilja påstå!

Collateral Damage har förvisso tyngdpunkten på rock, men säg den som inte går igång på det. Dessutom har vi även blandat i lite mjukare tongångar för de som absolut måste ha en Uggla-låt eller en ABBA-låt. 

Skillnaden är att vi spelar alla låtar med enorm glädje, blandad med precision och ordentligt driv. Detta får folket på dansgolvet att inte vilja sluta hoppa och dansa!

Så när ni nu funderar på att anlita ett partyband till er privatfest, bröllopsfest eller gardenparty, eller företagsfest etc etc Tänk Collateral Damage!! Vi lovar att ni kommer att bli supernöjda!

Vi ses....och hörs;-)

/CD

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden