Our story

Jackpot Rockbar fick smaka på riktigt tunggung!!

2013-09-01

Vi fick förmånen att rigga upp på Jackpot Rockbar i Upplands Väsby för att bjuda Väsbyborna på det de alltid är så hungriga på, nämligen rockmusik!

Jackpot Rockbar är en liten rockklubb med mycket rockhjärta! Vi kände direkt att detta var rätt ställe för oss! Publiken var lite avvaktande till en början, men insåg snabbt att denna musik inte går att stå still till! Det blev som vanligt (på våragig) riktigt svettigt! Glasen yrde, t-shirt's flög och tjejerna flockades... Det som skulle ha varit ett 2x45 minuters gig blev mycket mer än så...strax innan stängningsdags blev vi tvugna att avbryta, trots önskemålen om fler låtar.

Nu till den dramatiska delen av aftonen: Efter stängning är det som vanligt alltid dags för det tråkiga i coverbandsvängen...nämligen att rigga ner och lasta allt. Utanför de flesta pubbar finns alltid de lite mer överförfriskade personerna som gärna vill "prata". Vi löste detta med vår diplomati, vänlighet och charm. Det blev rätt bra. Men en bit bort så fanns det andra (icke rockande gäster) som ville få ur sig aggressioner, vilket tyvärr vår trummis Dennis fick erfara. En högerkrok gjorde att Dennis afton slutade mindre roligt. Trist att det ska finnas sådana människor. Dennis är förövrigt den absolut goaste, snällaste och mysigaste i vårt band....skulle nån ha haft en högerkrok så skulle det ha varit............lyktstolpen vid parkeringsplatsen:-)

Oavsett ser vi gärna ytterligare tillfällen att besöka Jackpot Rockbar! Vi vet att Väsbyborna vill detta.....det märktes klart o tydligt under giget!!

Tack för all support från våra vänner som besökte giget!! 

/CD

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden