Our story

40-årsfest med rocktema

2013-08-18

Agnetha hade bestämt sig för att hitta det bästa coverbandet i Stockholm för sin 40-årsfest! Efter en stunds googlande hittade hon oss och tycke uppstod. Ett litet mail senare var bokningen klar.

Temat var Rock! Och är det något vi kan leverera är det just partybetonad rock! Agnetha hade bjudit drygt 40 gäster, men hälften valde att tacka nej (åhhh vad de borde ångra sig)!! Collateral Damage gör ingen skillnad på en spelning med 20 gäster eller 2400 gäster....vi öser järnet oavsett. Vi kan säga som så att dessa 20 rockare öste hårt....vilket gav bränsle till oss på scen.

En varm kväll blev till en svettig afton. Gästerna tacka mångfallt och hade svårt att lämna lokalen. Med stort leende på läpparna och några kramar senare tog Agnetha farväl. Vi hoppas verkligen få möjligheten att rocka för det gänget igen!!

Bistraud Grisslinge tog tillfället i akt att diskutera bokningar med oss inför hösten/vintern. Så håll ögonen öppna....Collateral Damage kan komma att rocka Värmdö (offentligt) inom kort!!

/CD

Antal kommentarer: 1

2013-08-20 17:26:39

Bästa coverbandet jag upplevt! Ni var så grymma!!!!!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden