Bandet

Georg

Georg

 Georg Blom

Georg är grundare av bandet och vår kompgitarrist som tillsammans med resten av rytmsektionen ser till att det blir tight och svängigt.

 

Georg ser i övrigt till att rätt sak och person är på rätt plats vid rätt tidpunkt och är även vår kontaktperson för bokningar.

   
Martin

Martin

Martin Holsner

Martin är vår  fantastiska sångare och showman och tar rollen som frontfigur under våra spelningar. Martin har en förmåga att underhålla sin publik på ett sällan skådat sätt och  har tidigare erfarenhet som sångare i ett original-band.

 

Martin kommer från början från Göteborgstrakten och är ny i Stockholm men det låter inte stoppa honom. En mer lättsam och glad kille får man leta länge efter.

 

 

 David

David

David Persson

David är vår Lead-gitarrist och en grymt bra sådan. Han sätter varje solo till punkt o pricka...får de flesta bandpoliser att häpna!

Vid sidan av bandet är David civilingenjör, gitarrlärare, dansare (lindy hop) i gruppen 'Crazy Legs' och dykinstruktör

 

 

 

 Danne

Danne

Daniel Barsk

Daniel är vår coola basist och en hejare på att lägga rejäla bas-mattor som ger ett rejält gung i låtarna.

 

Norrlänningar är tydligen duktiga killar för Daniel kommer från början långt norrifrån. Daniel kör den lite mer coola norrländska stilen. Ungefär som grabbarna i Norrlands Guld-reklamen...

 

 

 Dennis

Dennis

Dennis Källqvist

Dennis är vår trummis. En klippa som står stadigt och håller ordning på resten av bandet genom att styra oss med sitt tighta trumspel.

 

Dennis har över 10 års erfarenhet som yrkes-trummis och är ett säkert kort för att framgångsrikt leda bandet igenom alla låtar på ett proffessionellt sätt.

Dennis spelar även i bandet Backyard Jam

   Privatfest Coverband Partyband Stockholm
#Privatfest
#Coverband
#Partyband

Vill du se dessa charmiga rockers live?! Gå till fliken Spelningar för kommande event!